Το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Κεφαλληνίας σας συμβουλεύει σχετικά με ορισμένες ομάδες τροφίμων, καθώς πλησιάζει το Πάσχα και σύμφωνα με την παράδοση οι γιορτές συνοδεύονται με αυξημένη κατανάλωση κρέατος, τυριών, αυγών κ.λ.π.
Οι καταναλωτές πρέπει να δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των τροφίμων για να ελαχιστοποιούν την επικινδυνότητα των τροφιμογενών νοσημάτων. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ:
1. Η προμήθεια του κρέατος, τυριών, αυγών κ.λ.π. να…
Συμβουλές από τους ειδικούς για τις αγορές τροφίμων του Πάσχα
